Movilmedia - Vissza a főoldalra
Amerikai zászló Német zászló Spanyol zászló Magyar zászló Szlovák zászló Román zászló

 

 

Fizetés, fizettetés az Interneten

 

A Movil Media Mediterranéo Sl. egy Internet- és mobiltechnologiával technológiával foglalkozó, Spanyolországban bejegyzett gazdasági társaság (Sl. azaz kft), mely internes és mobiltelefonos technológiákkal, s ezen belül kiemelten az internetes, on line fizetési, fizettetési rendszerekke (emelt díjas SMS, emelt díjas telefonhívások, bankkártyás fizetések, mobilfizetések) foglalkozik. Szoftvereket fejleszt, rendszereket üzemeltet és szolgáltatásokat biztosít elsősorban internetes tartalmak, weboldalak, webáruházak működtetőinek.

Munkatársaink (a világ több országából) több mint 15 éve foglalkoznak internetes tartalomszolgáltatói és mikrofizetési megoldásokkal, így készen állunk a legbonyolultabb és legkreativabb feladatok megoldására is.

A Movil Media Mediterranéo 2009 januárjától szolgáltat Magyarország, pontosabban a magyar cégek, vállalatok és magánszemélyek számára is, mindenekelött mobiltelefonos megoldások és mikrofizettetések (emelt díjas sms, emelt díjas hívások) területén.

Partnereinkenek kiemelkedően magas jutalékokat biztosítunk, a kifizetések euróban vagy kívánságra magyar forintban is tudjuk teljesíteni akár magyar, akár külföldi bankszámlákra.

A magyar piac felé magyarul jól beszélő munkatársakkal és magyat (belföldi) ügyfélszolgálati telefonszámmal rendelkezünk.

Keresse munkatársainkat bizalommal!

Movil Media Mediterranéo Sl.