Movilmedia - Vissza a főoldalra
English Italy Espana Hungary Slovenia France

 

Szeretne hatásos, az mai kor felgyorsult kommunikációs- és médiavilágának megfelelő tájékoztatót adni látogatóinak, ügyfeleinek?

Méghozzá installáció, netán nyomtatott példányszám vagy média költségek nélkül? Tehát ingyen


Mi is az a „INFO-WIFI”?

 

 

Egy speciális, bármilyen zárt (vagy akár nyitott) térbe telepíthető lokális mobilkommunikációs információs hálózat, melyhez bárki kapcsolódhat a helyszínen és ahonnan Ön információs anyagokat jeleníthet meg, „oszthat szét” a jelenlévőknek. A jelenlévők (így pl. az intézmény, a hivatal, a szervezet látogatói) a saját mobilkészülékükkel vehetik át az információkat. Költségmentesen!
Jelezzük, hogy a vételre bármilyen típusú és operációs rendszerű (IOS, Android, Win) mobiltelefon vagy tablet (de akár notebook is) alkalmas amely Wi-Fi képes.
Az információk átvételéhez senkinek nem kell telepíteni semmiféle programot és sincs semmiféle adatforgalmi költség, semmi ismeret nem kell. Még az is átveheti (elolvashatja, rögzitheti)  az információkat, akinek nincs mobilnet előfizetése, vagy éppen elfogyott az előfizetett volumene. Átvehetik külföldi látogatók is, itt nincs roaming(költség)!
Kiemeljük, hogy az információk átadásának (sugárzásának” a működtető szervezet, intézmény számára sincs semmiféle hálózati költsége, a rendszer áramfogyasztása elenyésző, alig több mint egy mobiltelefoné, de működhet a belső világítás által adott napelemről is.

.

Az „INFO-WIFI” egy mobil hálózati eszközökből álló, felprogramozott kis „eszközcsoport”, mely könnyen deponálható, egy notebook táskában is elfér. Működtethető elektromos hálózatról vagy akár saját akkumlátoráról is, de saját napeleméről is.

Mivel lehet csatlakozni a „INFO-WIFI” eszközhöz?
Bármivel, ami rendelkezik Wi-Fi kapcsolattal, ez lehet mobiltelefon, tablet, notebook. (bármilyen)

Kell-e, hogy a fogadó eszköz rendelkezzen mobilinternettel valamelyik telefontársaságtól?
Nem! Nem szükséges. A „INFO-WIFI” egy önálló, alkalmi  (ingyenes)saját mobilkommunikációs hálózat.

Milyen információs anyagokat lehet eljuttatni az Ügyfelekhez?
Megjeleníthető és letölthető bármilyen ismert formátum, így dokumentáció (html, doc, txt, pdf), táblázat (xls), multimédia (képek, videók), de akár telepítendő applikációk is. Megjeleníthető saját, erre az alkalomra készítetett weboldal, videó is.  Azaz bármi, ami az interneten megjeleníthető, átadható. Részünkről leginkább a képi formátumba történő anyagokat javasoljuk.

Mennyi a hatósugara az „INFO-WIFI” -nek?
Skálázható. A terepviszonyok függvényében 30-50 m. között, de eszközeink sorba köthetők, így a hatótávolság növelhető. Beállítható, hogy a kívánt téren kívül már ne láthassák.

Egyszerre hányan csatlakozhatnak a „INFO-WIFI” eszközre?
Ez  százas nagyságrend is lehet, ennél többen úgy sincsenek ugyanazon zárt térben. De skálázható.
Egy múzeumban működhet tetszés szerinti számú ilyen eszköz, nem zavarják egymást, s tetszés szerint hálózati nevet lehet nekik adni. (pl. „X Hivatal Info”)
Az „INFO-WIFI” egy teljesen zárt rendszer, nincs kapcsolata se  az Önök számítógépes rendszerével, se az Internettel. Használata sem Önöknek, sem a látogatóknak semmiféle biztonsági kockázatot nem jelent! „Az INFO-WIFI” mellett az Önök normál (belső, zárt) WI-FI-je továbbra is működhet, nem zavarják egymást.     

Mire tudná használni az INFO-WIFI szolgáltatást egy Intézmény, Hivatal vagy Szervezet?
Önök nálunk sokkal jobban tudják, hogy egy-egy kiállított tárgyhoz milyen kísérő információk lennének a legalkalmasabbak a látogatók kiszolgálására, tájékoztatására, így mi csak ötletelünk:

Miért hasznosabb bizonyos esetekben, mint az Internetes weboldal?

Kell-e szakértelem a „INFO-WIFI” eszköz a hivatali/intézményi/szervezeti kezeléséhez?
Nem. Az eszköz szoftverjét úgy készítettük el, hogy lényegében bárki üzembe helyezheti. (Csak be kell kapcsolni, ennyi.) A tartalmak aktualizálása is szakértelem nélkül (egy 15 perces oktatás után) elvégezhető. Az információs hátteret egy PC-vel bárki elkészítheti és az anyag (pl. csere esetén) egy sima notebook-ról az eszközre feltölthető.

Láthatom a célba juttatás hatékonyságát?
Igen. QR kódos megoldással megoldható.

Mi a kereskedelmi módja az „INFO-WIFI” használatának?
Kétféle.
1./ Az eszközt (hardware + szoftver használati jog))  meg lehet vásárolni. Már 53.000,- Ft (+Áfa)-tól.
2./ Az eszközt hardware + szoftver használati jog)  tartósan bérbe lehet venni. Már havi 18.000 Ft (+Áfa)-tól 

 

Az ismertető letöltése pdf formátumban

További információkért keresse bizalommal  hazai képviseletünk munkatársait!

 

Movil Media Mediterráneo Sl.
(Alicante/Budapest)

Magyar képviselet: Montesinos Kft.
Tel: 06-30-9331-034
Mail: iroda@mobilcom.hu