Movilmedia - Vissza a főoldalra
English Italy Espana Hungary Slovenia France

 

 

"Sajtó-Wifi"

Bemutatunk/Ajánlunk  Önnek (Önöknek) egy új technikai megoldást , melyet hasznos lehet – elsősorban szabadtéri sajtótájékoztatóik, demonstrációik , kampányok és lakossági tájékoztatók során.
                                                           

Szeretne hatásos, az mai kor felgyorsult médiavilágának megfelelő sajtó vagy lakossági tájékoztatót tartani?
Szeretné sajtóanyagát, brosúráját, felhívását azonnal kiosztani a jelenlévők között?
Szeretné ha a promt kiadott anyaga villámgyorsan terjedne a közösségi médiákon?

Méghozzá példányszám költségek nélkül!Szeretné, ha mondanivalóját a helyszínen multimédiás olyan prezentációval támogathatná, melyet az on line sajtó akár perceken belül bemutathat? Vagy ami még ennél is fontosabb lehet, a jelenlévők (hallgatóság, tüntetők, stb.) perceken belül megoszthatják, közzé tehetik közösségi oldalaikon, így a hír (közlendő) perceken belül robbanásszerűen terjedhetne a közösségi on line médiában.
Sajtótájékoztatóihoz, utcai rendezvényeihez (flash-mob-től a tüntetésekig)  ajánljuk a SAJTÓ-WIFI szolgáltatásunkat, melynek segítségével ott, a helyszínen villámgyorsan elektronikusan „kioszthatja” az adott eseményre készített sajtóanyagát, brosúráját, netán felhívását. Kioszthatja pillanatok alatt akár a sajtó munkatársainak, akár egy tömegrendezvény részvevőinek. Méghozzá bárki mobiljára, tablet-jére, notebook-jára. Azonnal, minden kötöttség nélkül.

Mi is az a „SAJTÓ-WIFI”?
Egy speciális, bármilyen zárt vagy nyitott térbe telepíthető lokális mobilkommunikációs hálózat, melyhez bárki  (vagy csak a feljogosítottak) kapcsolódhat és ahonnan anyagokat jeleníthet meg vagy oszthat szét a jelenlévőknek.

A „SAJTÓ-WIFI” egy mobil hálózati eszközökből álló, felprogramozott „eszközcsoport”, mely könnyen deponálható, egy notebook táskában is elfér. Működtethető elektromos hálózatról vagy akár saját akkumlátoráról is, de szabadtéren saját napeleméről is.Mivel lehet csatlakozni a „SAJTÓWIFI” eszközhöz?
Bármivel, ami rendelkezik WiFi kapcsolattal, ez lehet mobiltelefon, tablet, notebook. (bármiylen)

Kell-e, hogy a fogadó eszköz rendelkezzen mobilinternettel valamelyik telefontársaságtól?
Nem! Nem szükséges. A „SAJTÓWIFI” egy önálló, alkalmi saját mobil hálózat.

Milyen anyagokat lehet eljuttatni a sajtó (vagy a tömegrendezvény) képviselőihez?
Megjeleníthető és letölthető bármilyen ismert formátum, így dokumentáció (html, doc, txt, pdf), táblázat (xls), multimédia (képek, videók), de akár telepítendő applikációk is. Megjeleníthető saját, erre az alkalomra készítetett weboldal, videó is.  Azaz bármi, ami az interneten megjeleníthető, átadható.Mennyi a hatósugara a „SAJTÓWIFI” -nek?
Skálázható. A terepviszonyok függvényében 400-1.000 m. között, de eszközeink sorba köthetők, így a hatótávolság növelhető.

Egyszerre hányan csatlakozhatnak a „SAJTÓWIFI” eszközre?
Ez is skálázható, egy-egy dokumentáció esetén ez több százas nagyságrend is lehet, s ne feledjük, hogy egy 20-200 Kb-os file letöltése pár másodperc, így még egy rövid rendezvény alatt is ezrek tölthetik le. Folyamatos kommunikáció (pl. videó) sávigénye nagyobb, így az adott feladatra kell skáláznunk az eszközt.

Hogyan használja a „SAJTÓWIFI” t a közönség/sajtómunkások?
Nagyon egyszerűen
Mobilján (tablet, notebook)  látja, hogy megjelent a „SAJTÓ-WIFI” wifi szolgáltató. Tud azonnal csatlakozni hozzá, nincs jelszóvédelem (kívánságra megoldható) és mát a „SAJTÓ-WIFI” nyitóoldalát látja. A mobil böngészőjére  kattintva már meg is kapja, látja  az Önök által megadott sajtótájékoztató anyagot, netán felhívást. Bármit, amit a jelenlévőknek ki akarnak osztani.. Ez az felhasználói eszközre lementhető, s mobilinternet kapcsolat esetén már küldheti is tovább, pl. a szerkesztőségének kiegészítve a sajtókommentárjával. Netán megoszthatja másokkal a közösségi médiákban (FB, stb.)
Több (sajtó)anyag esetén, azokat beágyazhatjuk egy virtuális weboldalba vagy menürendszerbe foglalhatjuk. Miután belső virtuális hálózat, így akár a menőrendszeren belül az Önök domain neve is megadható (vagy bármi, pl. a tájékoztatatandó anyag tárgya), így az xyz.hu domain alatt a „SAJTÓ-WIFI” belső hálózaton az aktuális sajtóanyag látható, míg az igazi weboldal az marad ami volt, a kettő nem zavarja egymást.
Semmit sem kell utólag keresgélni a neten, semmit nem kell utólag Email-ben elküldeni (ami ugye már eleve a jelen lévők előzetes adatgyűjtését igényelné).  Lehet anonim (nem követhető hogy ki kérte le), de lehet regisztrációhoz kötött. Senkinek sem jelent fizetős adatforgalmat, minden jelenlévő számára ingyenes. Lokalizálható térben és időben.

Kell-e szakértelem a „SAJTÓWIFI” eszköz kezeléséhez?
Az eszköz szoftverjét úgy készítettük el, hogy lényegében bárki üzembe helyezheti. A tartalmak aktualizálása is szakértelem nélkül (egy gyorstalpaló után) elvégezhető.

Láthatom a célba juttatás hatékonyságát?
Igen. Pontos adatokkal rendelkezünk a nézettség tekintetében.

Beemelhetem a „szétosztott” anyagom más tájékoztatókba?
Igen, minden SAJTÓ-WIFI-s anyag kap egy speciális QR kódot, mely bárhova beemelhető és ami nagyon fontos, a nézettségi adatai alapján a felhasználók térben (akár 10 m. pontossággal) és időben lokalizálhatók.

Mi a kereskedelmi módja a „SAJTÓ-WIFI” használatának?
Kétféle.
1./ Az eszközt (+ háttérszolgáltatást)  meg lehet vásárolni.
2./ Az eszközt (+ háttérszolgáltatás)  bérbe lehet venni  és bármikor használni.

További információkért keresse bizalommal  hazai képviseletünk munkatársait!

Movil Media Mediterranéo Sl.
(Alicante/Budapest)

Magyar képviseleti elérhetőségek:
Tel: 06-30-547-3072
Mail: iroda@mobilcom.hu