Movilmedia - Vissza a főoldalra
English Italy Espana Hungary Slovenia France

 

 

"Shop-Wifi"

Bemutatunk /Ajánlunk  Önöknek egy új mobiltechnikai  kommunikációs megoldást , mely hasznos lehet  Önnek a kiskereskedelmi értékesítésben, a vevők tájékoztatásában. Ez egy új marketingeszköz mindazon Vevők számára, akik mobileszközzel rendelkeznek. És ki nem?

 

Szeretné Ön üzletének kínálatát, az akciókat, esetleges kuponokat vagy bármi vevőcsalogatót / vevőtájékoztatót közzétenni az üzlete 200-500 méteres távolságán belül, tehát ott, ahol a Vevő csak pár lépésre áll az Ön üzletétől? Vagy akár az üzleten belül kiemelni valamit, részletesebben bemutatni valamit, mint ahogyan a hagyományos bolti lehetőségek nyújtják?
Méghozzá nyomtatási, terjesztési  költségek nélkül!

Szeretne Ön az üzletén, áruházán belül tájékoztatást adni termékekről, akcióiról, újdonságairól?
Használjon SHOP-WIFI-t!

Mi is az a „SHOP-WIFI”?
Egy speciális, bármilyen zárt vagy nyitott térbe telepíthető lokális mobilkommunikációs hálózat, melyhez bárki  (potenciális vásárlók) kapcsolódhat és ahonnan tájékoztató / marketing (pl. napi akciók, új termékek, mit hol talál, stb.) anyagokat tekinthetnek meg, tölthetnek le.
A SHOP-WIFI egészen más, mint az Ön által ismert/megszokott (otthoni, utcai, üzleti stb.) internetezési  Wifi. A SHOP-WIFI-vel nem lehet csatlakozni a (nagy) Internetre, nem arra való. A „SHOP-WIFI” maga az Ön belső (bolti)  Vevő tájékoztató Internetje.

Mi is az a „SHOP-WIFI”?
Egy speciális, bármilyen zárt vagy nyitott térbe telepíthető lokális mobilkommunikációs hálózat, melyhez bárki  (potenciális vásárlók) kapcsolódhat és ahonnan tájékoztató / marketing (pl. napi akciók, új termékek, mit hol talál, stb.) anyagokat tekinthetnek meg, tölthetnek le.
A SHOP-WIFI egészen más, mint az Ön által ismert/megszokott (otthoni, utcai, üzleti stb.) internetezési  Wifi. A SHOP-WIFI-vel nem lehet csatlakozni a (nagy) Internetre, nem arra való. A „SHOP-WIFI” maga az Ön belső (bolti)  Vevő tájékoztató Internetje.
Az alábbi speciális kialakítású, saját fejlesztésű szoftvereket használó eszközökből áll:

A „SHOP-WIFI” egy mobil hálózati eszközökből álló, felprogramozott „eszközcsoport”, mely könnyen deponálható, akár egy notebook táskában is elfér. De telepíthető fixen is, akár az üzlet falára. Működtethető elektromos hálózatról vagy akár saját akkumlátoráról is, de szabadtéren saját napeleméről is. Hatósugara akár több száz méter, tehát az üzlet előtt, netán parkolóban is fogható.

Mivel lehet csatlakozni a „SHOP-WIFI” eszközhöz?
Bármivel, ami rendelkezik WiFi kapcsolattal, ez lehet bármilyen mobiltelefon, tablet, notebook.

Kell-e, hogy a fogadó eszköz rendelkezzen mobilinternettel valamelyik telefontársaságtól?
Nem! Nem szükséges. A „SHOPWIFI” egy önálló, alkalmi saját, ingyenes mobilkommunikációs hálózat. Az Ön helyi információs hálózata. A Vevőnek semmiféle költséget nem jelent!

Milyen anyagokat lehet eljuttatni a vásárlókhoz?
Bármit, amit egy telefon, egy tablet képes megjeleníteni. Általában weboldalba célszerű beágyazni a képeket vagy szöveg szegmenseket. A rendszeren belül a tájékoztatás mellett kialakítható különböző Bonuszok, Voucher-ek kiadása is, akár QR kódokkal, melyeket a pénztárgépek beolvashatnak.

Mennyi a hatósugara a „SHOP-WIFI” -nek?
Skálázható. A terepviszonyok függvényében 200-1.000 m. között, de eszközeink akár sorba is köthetők, így a hatótávolság növelhető. Hordozhatóként is működik, elfér egy aktatáskában is!
S feledje, a „SHOP-WIFI”-je bárhol elhelyezhető, akár tömegrendezvényeken vagy forgalmas csomópontokon is. Tetszés szerinti számban. Fel/leszerelése max. 5 perc.

Egyszerre hányan csatlakozhatnak a „SHOPWIFI” eszközre?
Ez is skálázható, kiépítés kérdése. Egyszerre akár több százan is csatlakozhatnak egy-egy rendszerhez.

Hogyan használja a „SHOP-WIFI” t a vásárlók, látogatók, érdeklődők?
Nagyon egyszerűen!
Mobilján (tablet, notebook)  látja, hogy megjelent a „SHOP-WIFI” wifi szolgáltató. (A wifi neve bármire változtatható, tehát lehet pl. „ÜZNETNÉV- INFO vagy ÜZLETNÉV MOBIL INFO).  A Felhasználó tud azonnal csatlakozni hozzá, nincs jelszóvédelem és már a „SHOP-WIFI” nyitóoldalát, azaz az Ön tájékoztatóját  látja a Vevő. Amit Ön alakíthat ki és bármikor formázhat.  A mobil böngészőjére  kattintva már meg is kapja, látja  az Önök által megadott sajtótájékoztató anyagot, netán felhívást. Bármit, amit a jelenlévőknek ki akarnak osztani.. Ez a felhasználói eszközre akár le is lementhető, s mobilinternet kapcsolat esetén már küldheti is tovább, akár a közösségi oldalakra vagy Email-ben ismerősöknek.
Bármilyen internetes címet (URL-t) ír be a vásárló a telefonjába nem azt fogja látni, hanem az Ön kommunikációját. (Tehát ha a Felhasználó – csatlakozás után – pl. azt írja be a mobilba, hogy www.youtube.com, akkor is Ön tájékoztatója fog bejönni!

Kell-e szakértelem a „SHOP-WIFI” eszköz bolti kezeléséhez?
Az eszköz szoftverjét úgy készítettük el, hogy lényegében bárki használhatja, az üzembe helyezésről gondoskodunk.  Magát az eszközt „bombabíztosra” terveztük. A tartalmak aktualizálása is szakértelem nélkül (egy gyorstalpaló után) elvégezhető. Kívánságra a munkát folyamatosan elvégezzük.

Láthatom a célba juttatás hatékonyságát?
Igen. Pontos adatokkal rendelkezhet a nézettség tekintetében.

Okoz-e zavart a „SHOP-WIFI” használata bármilyen zavart az üzletben meglévő hagyományos WiFi (internet) kapcsolatban?
Nem. A két rendszer békésen megél egymás mellett, nincs kapcsolatuk.

Mi a kereskedelmi módja a „SHOP-WIFI” használatának?
Kétféle.
1./ Az eszközt (+ vele járó szoftvert))  meg lehet vásárolni.
2./ Az eszközt (+vele járó szoftvert)  bérbe lehet venni .

Milyen költségekkel járhat a „SHOP-WIFI” használata?
1./ Ha megvásárolja a rendszert, leszámítva egy szinte nulla (mint egy mobiltelefon) áramfogyasztást semmi működési költség nincs.
2./ Ha bérli az eszközt, akkor is csak a bérleti díj van, más egyéb (hálózati, Internet, stb.) költség nincs!

További információkért keresse bizalommal  hazai képviseletünk munkatársait!
Movil Media Mediterráneo Sl.
(Alicante/Budapest)